Winkel informatie

Winkel informatie

Horsting Mengvoeders B.V.
Molenweg 10
7035CL Kilder
Nederland

Bel ons:
0314-681297

info@horstingkilder.nl

Producten

Producten

Professionele (bulk)producten

Wij werken samen met verschillende leveranciers waardoor wij u kunnen voorzien in bulkproducten in silo geblazen of gestort, of in zakgoed van 20 kg.

ForFarmers

ForFarmers (Lochem, Nederland) is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie.

 ForFarmers website

Pavo

Pavo is een dochterbedrijf van ForFarmers. Pavo volgt de ontwikkelingen in de markt en in de wetenschap en probeert deze aan elkaar te verbinden. Zij ontwikkelt steeds als eerste en altijd samen met de paardenhouder nieuwe producten en nieuwe voedingsconcepten. Afgestemd op de wensen van de paardenhouder en de behoeften van het paard. Pavo zet op haar eigen unieke wijze de toon in de Europese paardenvoermarkt.

 PAVO website

Voermeesters

Door de unieke manier van produceren weet Voermeesters structuur- en vezelrijke brokken te produceren, die perfect aansluiten bij de natuurlijke behoefte van een paard. Daarnaast maakt Voermeesters gebruik van extra grote brokken, waardoor paarden langer moeten kauwen en meer speeksel aanmaken. Mede door het speeksel ontstaat er een optimale vertering en kunnen de voedingsstoffen maximaal opgenomen worden. Dit is van belang voor de ondersteuning van de weerstand en gezondheid van jouw paard of pony. Onder meer zijn Subli, Masters en Voermeesters merken van Voermeesters.

 Voermeesters website

Triferto

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Als specialist in bemesting dragen ze daarmee bij aan duurzame landbouw- en voedselproductie. Met moderne supply chain oplossingen streven ze naar maximaal rendement. Via hun strategische gelegen op- en overslaglocaties in Noord-West Europa bereiken jaarlijks ruim 800.000 ton meststoffen het boerenerf. We slaan tijdig grote hoeveelheden meststoffen op, om tijdens het seizoen de piekvraag naar minerale meststoffen te kunnen beantwoorden.

 Triferto website

Magkal

Magkal is een langzaamwerkende kalk die dus als voorraadbemesting kan worden toegediend. Het komt namelijk in de loop van drie tot vier jaar vrij en dus beschikbaar voor de planten. Megnesium geven in de vorm van magnesamon of kieseriet komt wél in het zelfde jaar voor het gewas ter beschikking, maar is veel duurder.

Meer informatie over Magkal

Groevekalk

Groevekalk is het zusje van Magkal. Groevekalk bevat echter geen magnesium. Magnesium-houdende kalkmeststoffen werken langzaam. Doordat groevekalk geen magnesium bevat werkt deze dus zeer snel. Groevekalk is zeer geschikt voor voorjaarsbekalking: het werkt dan nog op het gewas in datzelfde seizoen.

 Meer informatie over Groevekalk