Winkel informatie

Winkel informatie

Horsting Mengvoeders B.V.
Molenweg 10
7035CL Kilder
Nederland

Bel ons:
0314-681297

info@horstingkilder.nl

Producten

Producten

Wie zijn wij?

Horsting, Uw groene vakwinkel is een familiebedrijf met enthousiaste medewerkers.

Wij voorzien u graag van een breed assortiment artikelen die bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat en meer plezier van uw dieren en buitenleven. Ons assortiment stellen we zorgvuldig samen. We verkopen vele bekende en betrouwbare merken die zich in de markt hebben bewezen.

Door in het groot in te kopen en zo efficiënt mogelijk te werken kunnen we een goede prijs/kwaliteit-verhouding bereiken. We richten ons op onze regio; we zitten dus lekker dichtbij.

In ons bedrijf besteden we steeds meer aandacht aan duurzaamheid (zie ook milieu en duurzaamheid).

Historie

Ons bedrijf heeft de oorsprong in 1854. In dat jaar bouwde Hend Welling een korenmolen in Kilder. Tot op de dag van vandaag staat deze molen, na vele restauraties, naast ons bedrijf. We zijn trots op deze molen. Het is een levendig bewijs van de oorsprong van ons huidige bedrijf. Van het malen van graan met de wind gingen Frans en Anna Welling over naar het malen met een dieselmotor.

Ben en Thea Horsting gingen in 1964 over naar het elektrisch malen. In die tijd ontstond er een actief mengvoederbedrijf waar voornamelijk rund- en varkensvoer werd geproduceerd voor boeren in de omgeving. De schaalgrootte van nu was toen ondenkbaar. In de loop der jaren stopten vele boeren. 

In 1998 namen de huidige eigenaren, Annemieke en Vincent Horsting, het bedrijf over. Door de brand in 2012 waarbij het mengvoederbedrijf verloren ging, werd de mengvoeder-productie gestopt. Horsting, Uw groene vakwinkel, legde zich steeds meer toe op de winkel en is uitgegroeid naar een winkel met een breed assortiment van duizenden artikelen.

Wij leven en werken op een historische plek die we ontzettend graag toekomst willen geven.